JR - verslagen

programma    ranglijst    topschutters    verslagen

16 maart 2009

Leo vd Broek - JR Stars

6 - 2

JR 'vallende' Stars

Van onze correspondent ter plaatse (M.F uit A):

Een terechte 6-2 nederlaag. Remco en Joep waren in de eerste 5 minuten te goed, 3-0 achterstand en dan is het moeilijk voetballen. Niemand schuldig, gewoon bij tijd en wijle weggespeeld. Joep scoorde 5 maal + eigen goal Matti. We hebben zelf ook wel wat kansjes gekregen, maar het was niet voldoende.

Harm en ik hebben nog een goaltje meegepikt voor de statistieken.

 

6 maart 2009

JR Stars    -    Smulders

3 - 0

Een lauw theezakje…

Op een druilerige vrijdagavond mochten de JR Stars aantreden tegen het laag geklasseerde Autobedrijf Smulders. Vooraf hadden de Stars één simpele taak; de negatieve spiraal van opeenvolgende nederlagen doorbreken. Nog voor de aftrap kregen de JR Stars al de eerste tegenslag te verwerken. Jeroen bleek namelijk geschorst te zijn. Klaarblijkelijk is hij de voorgaande wedstrijd de zaal uitgestuurd (huh?). Gelukkig was Wim aanwezig om de gelederen te versterken, waardoor er uiteindelijk toch vijf Stars aan de aftrap verschenen.  

Dit alles deed de wedstrijd echter niet bepaald ontbranden. Een gezapige eerste helft leverde enkele noemenswaardigheden op. Ralph vd Berg wist de lat te raken, Arie tartte het ‘kruis’ met een merkwaardige ventieltrap en zowel Foes als Wim misten oog in oog met de keeper. Slechts één speler deed de supporters opveren; Arie wist voor de tweede keer dit seizoen een bal tegen de netten te jagen. Met deze 1-0 stand werd de rust gehaald. 

Na rust een zelfde spelbeeld. De man met de vlag (E.P. uit B-H) wist het voorgeschotelde nog het best te verwoorden; het entertainment niveau was dat van een lauw theezakje…. Ook de binnenkomst van Boma veranderde daar weinig aan. Voorts wist Foes wel zijn 31e (!!) doelpunt van het seizoen binnen te trappen en werd er zowaar nog een prachtig derde doelpunt gescoord. Een feilloze aanval over drie schijven werd zeer kundig tot doelpunt gepromoveerd door de uiterst alerte Matti. Dat dezelfde Matti vijf minuten later een soortgelijke aanval om zeep hielp met een schot richting de sponsorborden, doet daar niets aan af. Doelman Lebats wist nog voor enige opwinding te zorgen met een geweldige rush tot diep in vijandig gebied. Deze rush leidde tot een prachtige assist en kans, die vervolgens kundig verprutst werd. (naam van de verprutser is bekend bij de redactie) 

Gelukkig was de wedstrijd om 19:00 afgetrapt. Wat dus een ruime derde helft opleverde. En daar klapte het er wél op. De boys from Baol hadden zich af laten zetten en waren dus BOB-loos. Monsieur Da kwam de gelederen ook nog versterken. Foes fungeerde als chauffeur en legde de boys een geweldig tempo op. Zaterdag is er menig kater gesignaleerd in Alphen en omgeving. 

Aanstaande maandag de topper tegen Leo van de Broek. Als de JR Stars nog titel aspiraties hebben, dan is nu het moment om deze te laten zien! Komt dus allen uw JR Stars ondersteunen!!  

 

09 februari 2009

Multimate – JR Stars

5 – 4

Aiiii……

Het definitief verslag zit nog in de pen van uw razende reporter (E.P. uit B-H). Een voorlopig verslag voor de liefhebber; 1-0 Joen, 2-0 Foes, 3-0 Matti en 4-0 Foes. Daarna gaat het kut en wordt er alsnog verloren met 4-5. Dikke vette puinhoop.

 

30 januari 2009

JR Stars    -    KAB Accountants

4 - 6

Eerste nederlaag van het seizoen!

Tja…. De JR Stars hebben de winterstop niet goed verwerkt. Systemen en automatismen zijn weg. Kampioensaspiraties kunnen weer even de kast in. Volgende wedstrijd 3 punten?

 

12 januari 2009 21:15

Klooster van Alphen - JR Stars

2  4

Feiten en cijfers:

Scheidsrechter:

Hmm vergeten

Vlagger

:Erik P

Aantal supporters 2:     

Erik P

Den Boma

                    Spelers:                      

Martijn S

Matti S

Antony O

M. Foes

Arie V

Jeroen V

Doelpuntenmakers:      

2x Maikel

1x Jeroen

1x Tonny

Man of the match         

Den Boma

Een goed begin van het nieuwe jaar….

Om te beginnen aan iedereen een sportief en doelpuntrijk 2009. Dat de sterren maar kampioen mogen worden.

Ongeveer een maand rust hebben de JR-stars gehad. Tijd om de conditie te trainen. Wat uit te rusten bij familie en vrienden. Wat genieten van het mooie ijs op de plassen en vennen in de buurt. Misschien nog wat cadeaus uitpakken met de kerstdagen. En knallend het nieuwe jaar in. In het nieuwe jaar een opwarmertje tegen de nummer 12 van de competitie, de laatste ja, het klooster van Alphen.

Ik weet niet wat de sterren hadden in de eerste helft maar de mannen van het klooster waren in ieder geval wakker. Zij opende de scoren in de eerste helft met een hard schot van ene Gijs. 1-0 achter. De Boma alles behalve tevreden. Komt hij een keer kijken staan ze achter en spelen ze beroerd. Een kwestie van gebrek aan spelritme? Of was het toch onderschatting? In de eerste helft kwam toch nog de aansluiting met een goed schot van Maikel, 1-1. Eigenlijk onverdiend want de mannen van het Klooster waren eigenlijk beter, ja ik vind het ook vervelend om te zeggen, maar de JR-stars speelde een draak van een eerste helft. Geen overtuiging, geen “teamgeist”, slechte balcontrole. Waar is het team gebleven dat ik nog in 2008 zag spelen? Of lag het toch aan de Hen, dat hij niet aanwezig was. De druk van de altijd kritische hoofdsponsor was natuurlijk ook erg aanwezig. De kersverse directeur himself zat op de tribune met een afkeurende blik naar ZIJN jongens te kijken. Als er maar geen ontslagen gaan vallen na zo’n dramatische eerste helft, de vlagger, kreeg het al warm.

De altijd stabiele factor in het team, Jeroen, trok alles weer de goede kant op aan het einde van de eerste helft, 1-2.

Snel in de tweede helft scoorde Maikel zijn tweede van de wedstrijd, 1-3. Zou het nou toch een tienklapper worden voor de tweede maal dit seizoen? Wat eigenlijk vooraf aan de wedstrijd wel verwacht was. Maar niets was minder waar. De man die de score opende zorgde nu weer voor de bijna aansluiter, 2-3. De paters en broeders van het klooster lieten de hartjes van de nonnetjes weer sneller kloppen. Ze voelde dat er hier iets te halen viel hier vanavond voor de eerste keer bij de sterren. Maar het bleef een vriendelijke pot voetbal. Zowaar ook Tonny Oomen zorgde voor wat spektakel op het veld. Ditmaal niet door de overdreven schwalbes, maar door een schitterend uitgespeelde goal. Hij deed de wedstrijd op slot, 2-4.

De mannen hebben niet verdiend gewonnen. Maar beter tegen het klooster slecht spelen dan tegen KAB Accountants die aanstaande vrijdag 23-01-2009 op het programma staan. Een taaie tegenstander die ook fier boven aan in het rijtje staat op de 3e plaats.

Hopelijk hervinden de sterren zich op tijd en ontdoen ze zich van deze wanprestatie.

Dit keer wel de punten maar niet het spel.

Mannen volgende keer beter, en zoals Johan Cruijff ooit zei:

"Voetbal is simpel maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen"

Zet hem op!

 

 

19 december 2008

JR Stars    -    Groenteboer Alphen

7 - 2 

Kampioenskoers na een wedstrijd vol primeuren!

De allereerste primeur kwam op naam van Antonio O. Hij hulde zich voor het eerst dit seizoen in het zwart en geel van de JR Stars. Anthony wist zijn debuut meteen op te leuken met de openingsgoal; met een droge vrije trap zorgde hij voor de verdiende 1-0. Tevens de ruststand. 

Na rust al snel de 1-1....géén enkel teken van paniek bij de Stars. Rustig en kalm werd de aanval opnieuw gezocht. Arie werd in stelling gebracht voor naar verwachting een bal tegen het dak, maar prompt schuift Shakers de bal tegen de netten. Primeur numero 2; Arie's eerste goal dit seizoen!

Vervolgens loodsten Foes met 3 goals en Joen met 2 goals de JR Stars naar een veilige marge. 

Primeur numero 3; Bart M. nam de vlag in de handen! Puike grensrechterlijke pot naar wij dachten.

Enkele opmerkelijkheden; Anthony 'da ken toch nie' Oomen heeft zichzelf aangeboden voor deze match. Tevens betrad hij het veld met fonkel schieuwe noenen. Voor de verandering werd er eens geen goed verzorgd spel vertoond maar werd met hotseknots voetbal het resultaat gehaald. Panter Lebats had weer enkele zéér fraaie katachtige saves. En dat ondanks onwelwillende liezen. De Matti wist z'n knie prima te ontzien, foutloze pot. 

 

 12 december 2008

JR STARS               -           Brightworks

                                        4                           -                         2

Scheidsrechter: 

Louis

Vlagger: 

een of andere flapdrol

Aantal supporters 2:      

Erik P

William

                    Spelers:                      

                 1 Martijn S                 

                   2 Mathieu S                 

        3 Wim nog wat 

                     4 Henri v H                   

 5 Jeroen V

 6 Maikel F

    Doelpuntenmakers:      

1x Maikel

1x Wim

 1x Henri

           1x Matti           

           Man of the match          

Henri, assist en goal

 

Opwarming zegt niet alles

Na een veel te serieuze opwarming met op en neer lopen, rekken en strekken. Balletje over tikken. Wat oppeppende woorden van de coach. Een slokje Extran. Nog wat spieren los maken en je haarband wat strakker doen. Veters nog wat aantrekken en daar komen de mannen van de JR-stars het veld op. De tegenstander al moe van de warming-up die langer duurde dan de wedstrijd zelf kan eindelijk laten zien wat ze echt waard zijn.

Brightworks wie zijn dat waar komen ze vandaan en wat kunnen ze? Best wel wat want ze staan eerste in de competitie met een paar minder verliespunten dan de JR-stars. Maar onze sterren beginnen goed. Gecontroleerd, rustig en alles overzienend. Het is nog een beetje aftasten wie gaat de eerste speldeprik geven. In de 5e minuut komt het antwoord van Henri. Hij geeft een schitterende steekpass op Maikel die vakkundig afrond. 1-0 op het score board het word een veelbelovende avond. De mannen een beetje van streek en zetten de 1-0 goed door Foes in de 9e minuut een ferm schot in zijn noten te geven. De tegenstander voldaan maar Wim is scherp en maakt gebruik van de onoplettendheid van de verdediging en zet de nummer 2 op het aluminium bordje.

Tegenstander probeert op iedere mogelijke manier te scoren. Ook zij hebben een x-box 360 denk ik, met LT+B probeert men te scoren. Voor de leken onder ons dit is een lobje. Maar de JR-stars zijn enorm in vorm en zijn voorlopig niet te kraken.

Onze kersverse vader papa Joenes is vrij onopvallend aanwezig in de wedstrijd. Je ziet hem af en toe voorbij drijven op zijn blauwe wolk. Vol met poep luiers. Je moet er iets over hebben zo’n mooi menneke. Maar hij speelt een dijk van een wedstrijd. Scherp, gefocust en recht op zijn doel af. Samen met Matti vormen zij de stabalie factor in het team.

Het wordt steeds spannender voor de goal. De mannen van Brightworks worden steeds feller en gretiger. Het wordt spannend voor de goal. Zo spannend zelfs dat de panter pardoes een sliding maakt. Wat resulteert in een vrije trap voor de tegenstander vanaf de zwart gestippelde lijn. Vrije trappen zijn nooit de vrienden geweest van de sterren. In de 15e min resulteerd dit dus ook in de een goal. Het schot zo hard dat hij onmogelijk tegen te houden was.

Daarna blijft Brightworks aandringen op de gelijkmaker maar die wil maar niet vallen. Veel draaiende stekende kontjes voor de goal. Het lijkt wel of ik naar Ivan van “So you think you can dance” aan het kijken ben. Maar het blijft bij kappen en draaien want de paal is de grote vriend van de panter. En aan stervende zwanen voor de goal heeft de scheidsrechter een broertje dood.

Allebei de teams proberen er nog een mooiere wedstrijd van te maken. Hoogstaand voetbal met mooi bedoelde passes. Bijna goed uitgevoerde acties en bijna aankomende tikkies. Maar allemaal bijna en net niet. Ze willen het te mooi doen. Maar niemand kan achterover gaan leunen. Er moet gewonnen worden. Jeroen blijft scherp en sleurt zijn mannen er doorheen. Maikel ook niet op zijn mondje gevallen geeft ze verbaal van jetje. Henri speel t na een eindelijk goed gelukte actie met Maikel zichzelf vrij en haalt venijnig uit vanaf de 2e lijn. De keeper heeft er geen antwoord op en er mag weer een bordje gedraaid worden. De 5e minuut in de 2e helft gaat de boeken in als de 3-1.

Volgens mij had de scheids een nieuw meetlint. Hij was deze wedstrijd wel erg aan het mierenneuken over de afstand die je moest houden bij het nemen van een vrije trap.

In de 10e minuut van de 2e helft waren de mannen er dicht bij om de deur op slot te doen. Maar de 4-1 wilde maar niet vallen. De tegenstander raakt een beetje gefrusteerd en gaat slidings maken. (Ze hebben er 1 gemaakt maar we moeten het een beetje aandikken.) Ze hebben erg veel haast bij het nemen van vrije trappen en bij het halen van de bal. Is dit omdat ze met 3-1 achterstaan of moeten de mannekes eigenlijk al op bed liggen?

In de 14e minuut is Henri weer dicht bij de 4-1 maar door een slimme counter scoort Brightworks de 3-2 alles is weer mogelijk. Het wordt weer spannend.

Counters over en weer en Wim is in de 16e minuut ook weer BIJNA bij de 4-2. Alleen de goal wil niet mee werken.

De sterren van JR winnen dit duel op karakter. Jeroen houdt in de 18e minuut de bal net binnen en countert samen met de matti. De matti haalt uit en scoort! De panter blijft goed keepen en de verdediging blijft staan als een huis met stalen spanten van JR.

Ik zag een uitgebalanceerd team staan vandaag. Iedereen had wat over voor elkaar.

Geen 5-tal maar een team. We tasten af, zagen en overwonnen.

It is not enough to do good; one must do it the right way.

John Viscount Morley,

 

28 november 2008

JR Stars vs Dependance

6-1

Eenvoudige overwinning dankzij massale opkomst van supporters

Uw reporter van dienst, tevens webmaster van de JR Stars, heeft door ontwikkelingen in de privé sfeer (MADSKE !!!) geen kans gezien om een deugdelijk verslag te schrijven noch om de website tijdig up te daten. Er wordt dan ook volstaan met een opsomming van een bierviltje. Het heeft er alle schijn van dat dit bierviltje pas opgemaakt is bij ‘Bakkeliet’ in d’n Brouwer….niet alle items zijn verklaarbaar….

*           Supporters: Steven ‘het frikandellenbroodje’, William, Niels, Karin en Maris.

*           Henry -> topvorm

*           Matti -> witte schoenen

*           Matti -> beslissend (???)

*           Arie -> friet…….met mayo (???)

*           Doelpunten: 3x Foes, Matti, Henry en Joen

 

7 november 2008

Van Boxtel Reclame vs JR Stars

1-2

Tactisch vernuftige JR Stars weten een op handen zijnde nederlaag om te buigen in een verdiende overwinning!

Na een zwaarbevochten overwinning op Trimsalon José wachtten alweer de volgende taaie tegenstander; van Boxtel Reclame. In aanloop naar deze wedstrijd lieten de spelers van van Boxtel al duidelijk weten ‘er klaar voor te zijn’. Ze hadden vooraf een tactisch plan bekokstoofd, wat ze met veel succes wisten uit te voeren.

Normaliter gooit één der verdedigende Stars de bal diep richting eenzame spits Foes. Die de bal ofwel op eigen kracht tegen de touwen jaagt ofwel aflegt op één van de opstomende verdedigers. Natuurlijk wil er ook wel eens een bal het doel missen, maar over het algemeen is deze speelwijze bijzonder efficiënt te noemen. Door hun tactisch concept wist van Boxtel echter de angel uit het spel van de JR Stars te halen. Met als gevolg dat de JR Stars de eerste helft eindigde met 70% balbezit (op laag tempo de bal achterin rondspelen), nul doelkansen, nul schoten op goal (wel een paar tegen het dak én tegen de sponsorborden), en een 1-0 achterstand op het scorebord.

De JR Stars, gezien het late tijdstip ondersteunt door nul supporters, signaleerden tijdig het probleem. Een tactische omzetting was het gevolg; de verdedigende stellingen werden verlaten en met twee spitsen werd de tweede helft aangevangen. Het percentage balbezit nam toe tot 80% en er werd voor veel dreiging gezorgd. Achterin hielden Arie en de Matti het hoofd bijzonder koel waardoor gast keeper Bloaske de tweede helft niet meer in actie hoefde te komen. Maar niet alleen verdedigend hielden beide heren stand, ook aanvallend droegen zij hun steentje bij; de Matti zag zijn inzet gepareerd worden en Arie miste op een haar na het doel.

Ondanks de pressie en het veldoverwicht wisten de JR Stars toch geen echt grote kansen te creëren. Het werd duidelijk dat iets bijzonders de ban moest breken. En dat bijzonders kwam in de vorm van een ge-wel-dige bananenbal van Henry. Uit stand punterde hij de bal met een ongekende curve in de bovenhoek: 1-1. De JR Stars roken bloed en zetten nog eens vol aan. Op assist van Foes rommelde Joene de winnende 1-2 binnen! De JR Stars behouden hun ongeslagen status!

De successen van de JR Stars blijven niet onopgemerkt in het Alphense. In de wandelgangen van D’n Bogerd worden de JR Stars al gezien als de titelkandidaat bij uitstek. Ook J. Reijns senior merkte het succes op en zal naar verluid de komende wedstrijden bij komen wonen. Er wordt zelfs stiekem al gesproken over de wijze waarop de JR Stars gehuldigd zullen worden.

Oei….is dat allemaal niet wat voorbarig? Zullen de JR Stars niet buigen onder deze druk? Zal deze drang tot presteren uiteindelijk niet ten koste gaan van de spelvreugde? Overleeft de selectie de aanstaande transferperiode of worden de JR Stars leeg gekocht? Zal eerste reserve Anthony nog een wedstrijd in het geel-zwart van Reijns Staalconstructie mogen voetballen?

Komt dat zien, komt dat zien….bij de volgende match van de JR Stars! Vrijdag 28 november om 22:00 uur tegen Dependance.

 

31 oktober 2008

JR Stars vs Trimsalon José

4-3

Publiek de grote winnaar!

Vol verwachting klopte ons hart, zou angstgegner Trimsalon José verslagen worden? In aanloop naar deze wedstrijd begon het ware ´JR Star´ gevoel bij menig Bikkel te leven. Met als gevolg dat er supporters op de tribune zaten. Die ook nog eens de JR Stars aanmoedigden! Prominenten als Jos, Niels en Bart K. waren present. Erik P. vervulde een driedubbele functie, naast supporter was hij tevens coach en grensrechter! In zo´n ambiance moesten de JR Stars wel gaan pieken.

Daar leek het in beginsel echter niet op. De Stars kwamen op knullige wijze op achterstand; Tinus en Joene wisten met vereende kracht een schot te blokkeren. Jammer genoeg hadden zij geen antwoord op de rebound, tergend langzaam rolde de bal over de doellijn. Laatstgenoemde wist de score wel snel gelijk te trekken op assist van Foes.

Foes had in de spits een overmacht aan Trimsalonners tegenover zich. Normaal gezien houdt een willekeurige Alphense zaalvoetbalvereniging hooguit twee mensen achter de bal. Zo niet Trimsalon José, zij bivakkeerden massaal rond het eigen doelgebied. Ondanks de overmacht aan tegenstand wist Foes twee prachtige goals te scoren, mede door het geweldige 'vleugelen' van Matti en Arie.

Een kenmerk van het succes van Trimsalon is het type voetbal wat ze spelen; veldvoetbal in de zaal. Beter gezegd; schoppen, duwen, sleuren, beuken en glijden. Maar wat bleek nu, ze kunnen er niet zo goed tegen als de tegenstander uit hetzelfde vaatje tapt. Sommigen der Stars joegen als dolle stieren over het veld. Daarbij werden de Stars opgezweept door grensrechter Erik P.:"Kom op jongens, slidings maken mag!" Een heerlijk schouwspel, het publiek genoot met volle teugen!

Trimsalon José is niet voor niets de angstgegner van de JR Stars. De comfortabele voorsprong was 10 minuten voor tijd als sneeuw voor de zon verdwenen. Het harde werk van jagende krachten Matti en Arie baatte niet. Ook Henry´s inbreng mocht het verschil niet meer maken. Even leken de Stars te berusten in een gelijk spel, toen zelfs het schoppen en beuken niet meer effectief leek. Gelukkig wist Joene op de valreep alsnog, tussen een woud van benen, de winnende 4-3 aan te tekenen.

De zeven gespeelde wedstrijden hebben geresulteerd in 5 overwinningen en 2 gelijke spelen. Daarmee hebben de JR Stars de koppositie weer overgenomen van KAB Accountants, zij hebben één punt minder met één wedstrijd minder gespeeld. Komende vrijdag dus wederom een belangrijke wedstrijd, van Boxtel Reclame staat om 22:45 uur op het programma. De JR Stars hebben ontzettend genoten van de aanwezigheid van (eigen) supporters, wat geresulteerd heeft in een prachtige doch zwaarbevochten overwinning. Komt dus allen!

 

 

 

17 oktober 2008

Eerste ronde om de RZC Cup

Multimate vs Reijns Staalconstructie

2 - 5

Hup JR Stars Hup, op witte kicksen kunnen we de hele wereld aan!!

Na een seizoensstart van 4 gewonnen wedstrijden en 2 gelijke spelen, mocht het in bloedvorm verkerende Reijns Staalconstructie voor de eerste ronde van de RZC Cup aantreden. En wel tegen mede 2e klasser Multimate. De Stars zouden het veld betreden als favoriet voor de overwinning, gezien de plaats op de ranglijst (koploper vs. treurige middenmoter).

Voorgaande zes seizoenen is telkens de eerste ronde wedstrijd voor de RZC Cup verloren gegaan, wat zijn invloed had op de wedstrijdbeleving van de Stars. Van alle Stars maakte Shakers het wel het bontst; hij ging liever koffie leuten bij neef Anthony. Saillant detail; het afzeggen van Shakers bood kansen voor Anthony om zich te profileren. Maar in plaats van uitvoering te geven aan dit duivelse plan (een speler uit de basis lokken om vervolgens zelf zijn plaats in te nemen), verkoos Anthony het bakkie leut met z´n harige neef. Gemiste kans. Vervolgens koos d´n Hen ervoor om zijn gele voiture in Tilburg City te laten toen hem ter ore kwam dat het slechts een bekerwedstrijd  betrof. Daarmee mochten de Stars dus ook niet meer rekenen op de diensten van William. Foes zijn telefoonboek  wist  uitkomst te bieden; Wim bleek bereid om zijn (één maat te kleine) schoenen onder te binden voor de JR Stars.

Gelukkig  zorgde de Matti voor een positief geluid . Hij betrad het veld namelijk met fonkel nieuwe kicks!! Deze maagdelijk witte schoenen met rode details gaven een geweldige impuls aan de Matti. Onvermoeibaar, doortastend, frivool en krachtig is slechts een greep van wat de Matti ten toon stelde.

Broer Lebats was iets minder scherp aan de wedstrijd begonnen. Na luttele minuten spelen tekende Multimate voor het eerste schot op doel. Al mag je het eigenlijk geen schot noemen, een rollertje is al te veel gezegd. Maar goed, dit projectiel bleek toch van dien aard te zijn dat de panter er geen antwoord op had. Schlemieligheid ten top, maar wel 0-1 achter. Dankzij de spelvreugde van de Stars werd er toch gewoon een eenvoudige 5-2 overwinning geboekt. Twee maal gastspeler Wim, twee maal  Joene   en één van de Matti.  Foes niet op het scorebord maar wel strooiend met assists.

Man van de wedstrijd was zonder enige twijfel de Matti . Een geweldige display van ´one touch´ voetbal, immer dreigend, doortastende voorwaartse runs, schoten op doel, een prima doelpunt èn een fantastische assist.

Volgende wedstrijd is tegen het altijd lastige Trimsalon José.

 

 

07 oktober 2008 

 Leo van de Broek                         JR Stars

2                                               2

Scheidsrechter: 

Louis

Vlagger: 

Jan

Aantal supporters 3:      

Erik P

Teun de Kort

Die ex van Karin V met z’n blonde haren

                      Spelers:                       

1 Martijn S

2 Mathieu S

                 3 Arjan V                     

                  4 Henri v H                   

5 Gijs de K

6 Maikel F

     Doelpuntenmakers:       

1x Maikel F

      1x Gijs de K     

       Man of the match:          

Gijs de K

Wedstrijd van de missers

De tegenstander was bijna op volle sterkte. Jack v/d O was weer terug na een blessure en ze hadden versterking van Niels P. Was dit pure angst dat ze Niels vroegen of waren ze eerder dan de JR-stars om hem te vragen? Want de sterren waren ook niet op volle sterkte, Jeroen V was aan het huffen en puffen met zijn vrouwtje en Gijs. Gijs  de K. verving hem.

De eerst angst bij de razende reporter begon al voor de wedstrijd, Hij zag Henri van H. met een knieband de zaal inkomen. Geblesseerd of was dit om de tegenstander op het verkeerde been te zetten? Het eerste bleek het geval. In de eerste minuut werden beide teams wakker geschut door de topscorer van de JR-stars, Maikel F haalde venijnig uit op het doel van de tegenstander, naast, de toon was gezet. Want in de 3e minuut werd de panter voor zijn goal dol gespeeld door het etam van Leo van de Broek, en ze schoten gelukkig over.

Het ging heen en weer, op en neer, de teams waren aan elkaar gewaagd. Schoten werden gelost op de doelen maar vonden geen net. Halverwege de eerste helft leek het voetballende vermogen van de JR-stars weg te vallen en een houten klaas was er niets bij. De eenheid was weg, hoe zou dat komen. Het is door het sterke verdedigende werk van de nog 29 jarige Mathieu S en de altijd behaarde Arjan V. dat het doel schoon bleef. Voor het eerst in het seizoen komt de Zwarte Panter in de problemen door pingelen voor zijn eigen doel. Maar de Leootjes miste de kans. In de 14e minuut sloeg het noodlot toe. Joep pingelde, hing, draaide, kapte en schoot op het doel van de sterren. Bal in de kluts tegen de keeper, over hem heen in het doel. Een laf doelpunt na een tumultueuze eerste 15 minuten. Na 16 minuten vond de ietwat oudere scheids het wel welletjes geweest voor de eerste helft. Verbijstering alom. Maar de scheidsrechter werd op zijn fout gewezen door iedereen in de arena. En het spel ging door. De mannen van Leo waren van hun stuk gebracht door de fout van de scheids. Gelukkig voor Maikel F die kort daarna zijn eerste van de wedstrijd en zijn zoveelste van jaar scoorde. De scoren was weer gelijk, (Volgende keer de scheids maar weer omkopen). Het voorbereidende werk kwam dit keer van gastspeler Gijs de K en oude rot in het vak Mathieu S. Aan het einde van de 1e helft kropen de mannen van Bompa nog door het oog van de naald. Er gebeurde van alles voor het doel van de panter, pingelen, schieten, draaien, koppen, ruimen, zitvoetballen, ik zag zelfs 2 mannen van Leo van de Broek knikkeren in een hoekje, alles behalve scoren. Een geluk voor de Stars want een doelpunt hing in de lucht.

In de 2e helft nieuwe kansen. Wederom startte Leo van de Broek snel en meedogenloos. Al in de 1e minuut schoten ze rakelings langs het doel. De hele familie engeltjes was vandaag mee gereisd met de zwarte Panter vanuit Baal. En ze zaten overal. Een paar minuten later schoot Henri aan de andere kant van het veld snoeihard op de paal. Alle engeltjes flikkerde bij de tegenstander van de paal en laat. Waarna in de 10e minuut Gijs de K de 1-2 binnen kon knallen. Vanaf de stippellijn wel te verstaan. De tegenstander vocht hard terug en de wedstrijd werd grimmiger. De jeug van Bompa leken het te gaan winnen van de oude mannen van Leo. Maar niets is minder waar. In de 12e minuut van de 2e helft krijgt het team van Leo van de Broek een vrije trap mee. Die Arie van T vakkundig binnen schiet. Onhoudbaar voor de keeper. De wedstrijd gaat op en neer. Beide teams willen graag het volle aantal punten mee naar huis nemen. Er wordt rond het penalty gebied zelfs geprobeerd door middel van een schwalbe nog een vrije trap te krijgen. En de ervaren scheidsrechter trapt er nog in ook, Joep van H bedankt. Maar deze vrije trap wordt gemist. Nog een paar speldenprikken heen en weer en de wedstrijd lijkt te eindigen in een verdiende 2-2 voor beide teams. Als het niet aan de panter had gelegen hadden we met lege handen gestaan. Door een schitterende redding in de laatste minuut houden de Sterren nog droog en nemen ze een punt mee naar huis.

Met een wedstrijd meer gespeeld staan de sterren nog steevast bovenaan. Hoelang houden ze dit spel nog vol. Als ze tegen de beste van de league al gelijk spel spelen. Met hoeveel gaan ze de andere wedstrijden dan wel niet winnen!!! Laten we hopen dat ze deze vorm vast kunnen houden.

Nog een laatste tip:  Mannen geweldig, speel vooral voor jezelf, want voor de supporters hoeven jullie het niet te doen. Want die zijn er toch niet.

Quote van de week:

Many would be cowards if they had courage enough.” (Door Thomas Fuller 1608-1661)

 

29-09-2008    JR Stars - Klooster van Alphen

Spits inspelen, balletje breed en op routine! 

Op deze druilerige maandag mochten de JR-Stars aantreden als koploper van de 2e divisie. De opponent bezette op dat moment de laatste plaats in deze divisie; waken voor onderschatting was dan ook het motto. Ondanks deze voorkennis begonnen de JR-Stars uitermate gezapig aan de wedstrijd. Gelukkig hield de panter post en behoedde hij de Stars voor een vroeg achterstand. Zijn trademark; de katachtige pantereske reflex.

Na een vijftiental minuten warm draaien vonden de Stars eindelijk hun draai. Met een lange bal Foes bereiken, balletje controleren, balletje breed en balletje tegen de netten. Een comfortabele 6-1 overwinning als resultaat. Zowel Foes als Joene deden driemaal een duit in het zakje. En voor het eerst gezien bij de JR-Stars; de loopactie zonder bal...wellicht ook een trademark? 

Saillant gegeven in deze 2e divisie; in onderling overleg is het mogelijk om spelers te lenen en uit te lenen. Afgelopen vrijdag had Trimsalon José de kans om boven de JR-Stars te komen, zij volgden de Stars maar op één puntje. In hun zoektocht naar succes deden zij verrassend genoeg een beroep op twee van de Stars, Arie en Joene. De wedstrijd ging vakkundig met 7-3 verloren, waardoor de JR-Stars resoluut de lijst blijven aanvoeren!!

En wat krijg je als je koploper bent? Juist, dan gaat men je koppositie aanvallen. En wie gaat dat dan wel niet doen? Het lepe en gewiekste team van Leo van den Broek, regerend kampioen in de 2e klasse. Wanneer gaat dat plaatsvinden? 

Aanstaande maandag, 6 oktober, om 20:30 uur. Komt allen en schreeuwt uw JR-Stars naar de overwinning!

Ter ondersteuning heeft hofdichter Erik P. een strijdlied gecomponeerd; 

Laat nu de klok maar luiden, daar in het zuiden
(We are the Champions)
De Hollandse kolonie, komt net voor de macaronie
(We are the Champions)
Nee, we komen voor de cup, we kunnen niet meer stuk
(We are the Champions)
En in Baal kan je, al juichen met de sterren
(We are the Champions)
In vorig seizoen nog nummer twee
Maar deze keer staan we op  hoogste tree:

Olé, olé, olé, olé
Olé, olé, olé, olé

We komen er aan, nee we zijn niet te verslaan
(We are the Champions)
Onze snelle rakkers, zijn echte goaltjespakkers
(We are the Champions)
Ja we zullen daar in Alphen, op ons gemakkie komen
(We are the Champions)
En drinken uit de beker, de champagne, dat is zeker
(We are the Champions)
In vorig seizoen nog nummer twee
Maar deze keer staan we op  hoogste tree:

 

 

 

19-09-2008    JR Stars - Door Training en Consult

De seizoensopening

Scheidsrechter: 

Harry

Vlagger:

 Erik P

Aantal supporters 6:      

Tonny O

Jos R

Femke R

Natalie R

William

Bart M

 Spelers:

Martijn S

Mathieu S

Arjan V

Jeroen V

Maikel F

Henry van H

Doelpuntenmakers:

4x Maikel F

1x Jeroen V

Man of the match:

Martijn S

De Jr-stars hebben nog nooit een dergelijk goede competitie start gehad, 3 wedstrijden gespeeld en 7 punten. Waarmee ze strak bovenaan staan. De lat lag hoog vandaag. De voorgaande successen moesten geëvenaard worden. Een lastige klus tegen het jonge maar toch ervaren Doors consulting & training. Een goed technisch en gedreven team. De druk werd alleen maar groter doordat de hoofdsponsor zich liet zien in de catacombe van het complex. Er moest gepresteerd worden voor het kritische oog van de opper Jr-Star met zijn gevolg. Er werd er vandaag niet uitbetaald? Alleen maar meer factoren die de druk doen opvoeren.

De sterren begonnen moeizaam aan de wedstrijd. Het weekendje Brugge zat nog een beetje in de benen, al hadden ze afgelopen maandag nog een wedstrijd gespeeld. Of zouden ze de druk voelen van de tribune, de hoge verwachtingen van de supporters? Er werd wel georganiseerd gevoetbald, goed positie spel, duidelijke afspraken op het veld. Wie dekt wie, wie staat waar. Onder de goede leiding van de zwarte panter werden menig aanval van Doors training & consulting gepareerd. Er was weer een engeltje in de goal aanwezig. Zo ook bij de tegenstander, Jeroen hoe krijg je het voor elkaar 2x te missen voor een lege goal? De strijd ging gelijk op tot in de 11e minuut waar de 0-1 gescoord werd en de sterren een kleine voorsprong namen. De mannen van Doors training & consulting waren even de kluts kwijt en de Jr-stars maakte daar nuttig gebruik van door de 0-2 te scoren. De machine begon te draaien. De supporters werden beloond voor hun aanwezigheid. Uit de kinderwagen van Femke klonken de geluiden; “Da dabla da”. Vrij vertaalt; “hup, jongens hup” Een extra aanmoediging voor de Jr-stars om het feest nog groter maken en de 0-3 net voor de rust binnen te schieten.

In de 2e helft hadden de jongens van Doors training & consulting hun linies weer inde goede volgorde gezet  en de messen weer geslepen om de Jr-stars onder druk  te zetten. En dat lukte. De Jr-stars wisten even niet wat er gebeurde. Zou dit ook mede te maken hebben door de woorden die van de bank af kwamen van de hoofdsponsor in de rust?  We zullen het nooit weten. Wederom was de zwarte panter de man die de Jr-stars op been hield door een paar geweldige katachtige acties. Matti de vaste kracht in de achterhoede wist ook een aantal schoten goed te pareren met zijn rechtse en zijn linkse voet. Puur geluk of pure kwaliteit, laten we het op het 2e houden. Ze lieten zich niet gek maken door de spits die heel zijn trukendoos open trok. Hans Klok was er niets bij. Maikel was een beetje gefrustreerd aan het raken en er vlogen hier en daar wat tegenstanders door de lucht. Het leek wel alsof hij voor iedere goal die hij deze wedstrijd maakte één tegenstander moest schoppen. Maar het is je allemaal vergeven na de 0-4 die je binnen schopte. De Jr-stars zijn herrezen en beginnen aan een nieuw offensief. De stille motoren van Arie en Henri lopen op volle toeren en alle flanken worden bediend en bestookt met schoten. Maar de 5e goal wil er maar niet in. Tot in de 38e minuut waar de 0-5 valt. De mannen van Doors training & consulting zijn verslagen en teleurgesteld.

Laatst fluitsignaal de sterren van de Jr-stars zijn geen vallende sterren geworden maar een grote beer. Mannen het was fantastisch.

Op naar het douchen, maar wie komt daar aanlopen? Is dat Niels Maes, veel te laat maar op tijd voor het douchen. Zal hij het aandurven om met DE mannen te douchen? Helaas het is een nee. N. Maes uit A. (nbr.) helaas valt ons een beetje tegen veel woorden weinig daden. . . . . .

Na het douche feest was er een feest avond met veel Belgische biertjes. Brugse zot, Hoegaarden en Jupiler. De spelersvrouwen waren ook aanwezig om het succes mee te vieren. De hoofdsponsor had een persoonlijke brief voor iedereen gemaakt. Waarin iedereen met naam en toenaam vernoemd werd. Sponsor bedankt voor alle goede zorgen en donaties, we zullen je dit jaar weer niet teleurstellen.

Ook was er nog een huldiging van beste supporter van vorige jaar,  Erik P. Bedankt jongens voor alle mooie en overweldigende kado’s,  ik wapper wat af. Maar toch wil ik ook even William noemen die vorig jaar jullie ook door weer en wind in regen en zonneschijn gesteund heeft. Daarom wil ik de helft van mijn wapperaars delen met William.

Hopelijk kunnen de sterren de opgaande lijn voortzetten en dit seizoen nog beter afsluiten als vorig seizoen. Succes jongens en om mijn verslag af te sluiten een quote:

Genesis 1: “En de sponsor zag al wat Hij gemaakt had, en ziet, het was zeer goed. Toen was het avond geweest, en het was morgen geweest, de zesde dag.”

 

 

15-09-2008    JR Stars - Dependance

Bloed, zweet en alcohol. Op Twan!!

Bloed, zweet en alcohol. Op onze Hen na heeft de volledige JR Stars selectie een weekend in Brugge vertoefd. Een gemiddelde van een kratje pils per dag is bereikt. De sportieve prestaties hadden daar dan ook ietwat onder te lijden. De maximale punten werden dan ook niet bereikt. Maar ondanks de enorme hoeveelheid alcohol in het bloed, wisten de JR Stars door doelpunten van Henry en Foes alsnog een gelijkspel uit het vuur te slepen. 

 

 

08-09-2008    JR Stars vs Multimate

Al billen knijpend met de hakken over de sloot

Voor het eerst dit seizoen in complete samenstelling. De rust werd bereikt met een comfortabele 2-0 voorsprong, doelpunten van Foes en Joene. Na rust zagen de JR Stars deze voorsprong echter als sneeuw voor de zon verdwijnen. Met samengeknepen billen werd de 2-2 naar de eindstreep gebracht. Ware het niet dat 'de man in vorm' a.k.a. 'de Matti' daar anders over dacht. Met een droge knal bezorgde hij de JR Stars de volle winst!

 

 

29-08-2008    Autobedrijf Smulders vs JR Stars 

8 FOCKING 0 

De opkomst was weer overweldigend! In totaal 1 supporter genaamd Erik P. Om het aangename maar met het functionele te combineren werd Erik als grensrechter ingezet. Ik moet zeggen die jongen vlagde een dijk van een wedstrijd. Vlag naar links vlag naar rechts en schuin naar beneden. Alle windrichtingen zijn de revu gepasseerd. De JR-sterretjes hadden ook niet onverdienstelijk gevoetbalt, MOFO 8-0 gewonnen en ik als enige supporter moest dit feestje alleen vieren langs de lijn. Er mag ook best gezegd worden dat de zwarte panter een grandiose wedstrijd speelde. Alles hield hij er uit. De topscorder voor dit seizoen is ook al bekend onder de naam Maikel F. die deze wedstrijd al 4 doelpunten voor zijn rekening nam. De mannen hadden met dubbele cijfers kunnen winnen als dickhead en invaller voor de afwezige Jeroen V, Joep niet zo "attractief" voetbal moest spelen. Kans na kans werd gemist. Al met al een mooie wedstrijd. Het credo van vorig jaar zullen we maar doorzetten, WAAR ZIJN DE SUPPORTERS, en is het niet raar dat de hoofdsponsor niet bij de openingswedstrijd is? Hopelijk is de 8-0 nog maar een begin en zullen we dit jaar gaan smullen van de JR vedetten.

 

 

 

VERSLAGEN SEIZOEN 2007-2008

19-04-2008    JR Stars vs Smulders 

JR Stars boekt met enthousiasme en spelvreugd een verdiende overwinning!

De JR Stars hebben na een serie van nederlagen eindelijk weer een geweldige overwinning geboekt. De JR Stars hebben Autobedrijf Smulders met 5-2 op de pijnbank gelegd. Door omstandigheden mochten de Stars wederom in een nieuwe samenstelling aantreden. Henry wist de frivole William voor één wedstrijd te strikken. En ook Stijf van Zon maakte zijn debuut in het geel-zwart van de JR Stars. 

De veldbezetting was niet eens doorslaggevend voor deze grootse overwinning. De support van het bestuur was dit echter wel! Ondanks het late tijdstip zaten zowel voorzitter J. Reijns als teammanager N. Maes op de tribune, chapeau! Dit gegeven gaf de JR Stars vleugels.

In het geval van de Panter (Lebats) leek dat letterlijk het geval te zijn; hij vloog van hoek naar hoek en hield met enkele prachtige reflexen het aantal tegen goals slechts op 2.  Targetman Foes gooide ook alle schroom van zich af en wist tweemaal het net te vinden. Gastspeler Stijf wist zich maar liefst driemaal te onderscheiden.

Op vrijdag 9 mei om 19:45 staat de wedstrijd tegen Trimsalon José op het programma. Het tijdstip bij uitstek om eens lekker met z'n allen de tribune te bevolken en een drankje te nuttigen. 

Jos en Niels bedankt voor jullie support!! Laat jullie goede voorbeeld goed doen volgen, zodat de tribunes vrijdag 9 mei weer ouderwets vol zitten!!

Hulde aan de JR Stars!!

 

4-4-08 JR Stars vs Glasbouw Marverre én 7-4-08 JR Stars vs Leo van de Broek

JR Stars zetten de knop om!! (na een desastreus verlopen dubbel programma…)  

Het is onrustig bij de JR Stars. De spelers voelen zich in de steek gelaten door het bestuur en de supporters. Dit speelt door in de koppies van de Stars. Een wankelend JR Stars kreeg ook nog eens een dubbel programma te verwerken; vrijdag Glasbouw Marverre en maandag speelde Leo van de Broek voor het kampioenschap. Het verloop van beide wedstrijden verdient weinig verslaggeving. Beide wedstrijden zijn ruim verloren gegaan. Welgeteld zijn deze confrontaties bezocht door nul bestuursleden en nul supporters. Kenmerkend voor de teloorgang van de JR Stars zijn de Matti en Antonio O. Beiden hebben dat weekend maar liefst 27 doelpunten om de oren gehad, hun Viola escapades daarbij inbegrepen.

De teloorgang van de JR Stars dreigt.

Op dat moment laten de JR Stars hun ware aard zien. De knop is om, het tij is gekeerd, de neuzen staan weer de juiste kant op!! De JR Stars zijn tot inkeer en inzicht gekomen. De Stars beseffen dat ze eigenlijk helemaal niet zo goed kunnen zaalvoetballen als dat het bestuur en zij zelf dachten. De lat is te hoog gelegd. De positieve Stars van weleer zijn langzaam maar zeker veranderd in ongemotiveerde spelers met een negatieve inborst. Na afloop van dit desastreus verlopen dubbele programma hebben de Stars eigenhandig de lat een stuk lager gelegd. Spelvreugd staat weer hoog in het vaandel, dan komen de resultaten vanzelf. En wellicht de supporters evenzo….

De JR Stars dissociëren zich per direct van alle negatieve klanken waarin ze zich gehuld zagen. Positivisme is het sleutelwoord. De JR Stars zijn weer die frivole, goedlachse, vrolijke voetballertjes van weleer. Gun de jongens dan ook jullie support en zorg weer voor volle tribunes! Aanstaande vrijdag om 22:45 mogen de JR Stars weer aantreden.

Lang leve de JR Stars.

 

07-03-2008      JR Stars  vs.  Vromans - van Hal

Op deze druilerige vrijdagavond legden de JR Stars met d'r fietskes en autookes weer de rit af naar sporthal d'n Boogerd. De koppies stonden scherp, vooral van de jongens die de vorige wedstrijd gemist hadden vanwege bezigheden in Oostenrijk. De overgebleven Stars hadden namelijk wel erg goed gepresteerd in hun afwezigheid !! Geruchten deden al de ronde dat voorzitter Reijns en manager Maes rond de tafel gezeten zouden hebben met diverse leden van de familie van Hoek. 

Aspirant Star, Antonio O., liet deze uitgelezen kans om faam als JR Star te verwerven aan zich voorbij gaan wegens liesklachten. JR Star van het eerste uur, de Matti, trok zich ook niets aan van de geruchten. Hij liet verstek gaan om een vergadering van de WTV bij te wonen. 

Later die avond kregen de Stars pas te horen dat tijdens die vergadering de heer Maes verkozen werd tot bestuurslid van de WTV. Riekt dit naar belangenverstrengeling?!! Wil teammanager Maes ons zaalvoetbalteam wellicht omturnen tot een wielervereniging?!! Kan mijnheer Maes nog wel voldoende aandacht aan de JR Stars schenken?!!

Er heerst onrust in de koppies van de JR Stars. En die onrust wordt alleen maar versterkt door het feit dat er géén enkele supporter aanwezig was!!

Voorzitter Reijns, is het onderhand geen tijd om maatregelen te treffen?!! 

Er werd overigens wel gewoon gevoetbald. Na een ruststand van 5-1 kwam de tegenstander nog terug tot 5-3. De Stars stelden tijdig orde op zaken: 7-3 overwinning. Gastspeler Dennis L. scoorde maar liefst vier maal. Henry wist eenmaal het doel te treffen en Foes kwam bovenaan het topschutterslijstje door 2 maal doel te treffen.

Volgende wedstrijd is vrijdag 4 april. Het schappelijke tijdstip van 22:45. Een prachtig tijdstip om de tribunes weer eens ouderwets vol te laten stromen. Supporters, komt allen !! En voorzitter Reijns, laat alstublieft uw Stars niet in de steek. 

'A je to'

22-02-2008         JR Stars   vs.  van Boxtel Reclame

Met angst en beven zagen de JR Stars de confrontatie met van Boxtel Reclame tegemoet. De halve equipe was namelijk op ski-vakantie. Wat moesten de JR Stars toch beginnen zonder de katachtige panter in de goal, zonder rots in de branding Arie en zonder het slangenmens Matti? En wat te denken van de afwezigheid van de man met ogen als een havik, lijnrechter Rukket.... Daar komt nog eens bij dat onze Hen op donderdag verstek liet gaan vanwege rugklachten.

Gelukkig is er dan nog altijd de familie van Hoek. Nadat Joep eerst nog geblesseerd afhaakte (gelukkig nam hij wel de vlag ter handen, weer vijf euri in the pocket), bleken Thomas en Niek bereid om de geel zwarte kleuren van JR te verdedigen. En wat een gouden ingreep bleek dat te zijn. De ene na de andere feilloze combinatie werd op het speelveld getoverd. Steekpasses, technische hoogstandjes en zowaar een trefzekere Tonny....alles lukte die avond !!

Na twee minuten spelen lag de 1-0 al tegen de touwen. De JR Stars gingen onverdroten verder en bereikten de rust met een 6-0 voorsprong. Een welkome rust aangezien de JR Stars zonder wissels acteerden. Dat we zonder wissels speelden was wel te zien aan een niet nader te benoemen JR Star (hint: zijn naam begint met een T en eindigt op onny Oomen). 

De tweede helft werd gestart met een staaltje nonchalance van goalie Niek, 6-1. Maar de JR Stars stelden snel orde op zaken met een uiteindelijke score van 12-1 tot gevolg. 

Nadien was het nog lang onrustig in Alphen. Alhoewel....er waren alcohol controles aangekondigd. Antonio kwam netjes op de fiets, de bolhoed is met drie pinten huiswaarts gekeerd en Foes is gaan klussen. Overigens dient ook opgemerkt te worden dat er maar liefst 0 supporters aanwezig waren bij dit groots treffen (en 0 sponsors). Volgende wedstrijd is weer op vrijdag om 20:30, wij verwachten een 'volle' tribune. Niets meer, maar zeker ook niets minder !! 

'A je to'

---------------------------------------------------------

Na een dramatische vrijdagavond van de JR Stars, vet verloren van de gevreesde José trimsalon, wil ik toch mijn ongenoegen uiten over het legioen. Welk legioen zou je je afvragen als er helemaal niemand is om "onze" mannen aan te moedigen. De mannen voelde zich dan ook ziels alleen in de grote zaal en werden weggespeeld door José, ja een meisje, het had 7-1 kunnen zijn als we niet werden gered door de binnenkant paal, want dit was de grote vriend van Andre. Mijn vraag is: waar zijn de supporters. En hoe kan het zo zijn dat we van een meisje verliezen. Onkunde? Gebrek aan inzet, oftewel geen zin? Vette pech? Of gewoon niet goed genoeg? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de heer Foesenek niet aanwezig was, maar die had een waardig vervanger gevonden, hengst oomen. Of zaten de oliebollen en de champagne flessen nog dwars in de maag. We zullen het volgende week allemaal wel weer zien als de ploeg weer op volle sterkte is en alle champoepel uit het lichaam is. Mannen veel succes maar weer. Groet van een eenzame supporter ErikP